#83169  by FretWilkes
 Mon Jul 12, 2010 6:20 am
Posting is not possible...Time out?
 #83170  by FretWilkes
 Mon Jul 12, 2010 6:21 am
OK, works here, but when I reply to a post it times out?

Dunno..wierd.
 #83175  by Samson
 Mon Jul 12, 2010 8:07 am
As a community we've given you a TIME OUT... go to your room and practice harmonic minor scales on your instrument of choice... and if it's not a Jerry inspired guitar for which we have a pic... YOU WILL RECEIVE ANOTHER TIME OUT...

justice served... back to my coffee...

Sam
 #83179  by phpbb
 Mon Jul 12, 2010 9:02 am
I've had an instance of what you are talking about this weekend. I was able to press the back button and repost it. I do make a backup of the database a couple of times a week, so I am sure that this will explain some of it, but certainly not all of it.

If this happens, the best idea is to press the back button and try to submit again.
 #83180  by bodiddley
 Mon Jul 12, 2010 9:04 am
I've been having this problem a lot. especially if I take more than a minute to write a post.
 #83182  by waldo041
 Mon Jul 12, 2010 9:36 am
the back button works some of the time, but not all of the time. retyping an already written post or reply to a pm multiple times gets very frustrating. this is actually my second attempt at this post and must remember to copy it so i don't have to retype it. also, using the back button only allows you to resubmit but totally loses anything already written, so you can understand the frustrations taking place. i would also say that i am willing to bet some are just not posting due to this error.

Your request timed out. Please retry the request.
seeing this SUCKS if you didn't copy the original post!!!
went thru on my 3rd attempt at submitting!

peace,
waldo
 #83189  by phpbb
 Mon Jul 12, 2010 12:42 pm
after searching around the internet, it looks like many people are seeing this with Godaddy and PHPBB. People say that pressing the refresh button (instead of the back button) will allow you to repost. I will see what I can find in the error logs.
 #83190  by jeffm725
 Mon Jul 12, 2010 12:43 pm
if you use firefox the back button will resend the original typed pot and it will work.

If you use ie then Waldo's right, you lose the whole post.
 #83191  by phpbb
 Mon Jul 12, 2010 12:43 pm
I do have a few ideas as to what may be causing it, sorry for the issues.
 #83193  by phpbb
 Mon Jul 12, 2010 1:29 pm
for the record, I started a backup at 10:00 AM, and they can take up to two hours to start and complete. I am certain that you should see an error during this time (like Waldo's). Unfortunately, I need to kick that process off myself, and sometimes I need to do it when I can - I really don't feel like losing the data in this site. Sometimes this means doing backups at inopportune times.

I will try to start them before I go to bed instead of when I wake up to try and synch myself to the East Coast Time Zone.